Ing. Andrej Kolář

Hledáš-li štěstí a krásu, otevři své oči a srdce dokořán a nehledej daleko ...
+420 777 883 359
simkara@seznam.cz

Dlouhý tanec (Long dance) - 11.7. v tvořivém prostoru Lorien Nenačovice č.80

10.07.2014 11:43

Vážení přátelé, tentokrát Vás srdečně zvu na jedinečnou tanečně-meditačně-transformační akci do nádherného sálu v Tvořivý Prostor Lorien, kde budeme vystupovat i my s naším sdružením LAŠ.

www.facebook.com/events/1447077538875756/
Součástí letošního Summer campu v Lorienu bude slavnostní zakončení formou nočního dlouhého tance (long dance), do kterého nás se svými hlasy a nástroji uvede hudební uskupení Laš v tradičním obsazení Štěpánka Trojská Čížková, Simkara Andrej Kolář a Ládislav Frydrýn se svými hosty Honzou Vávrou, kteří slavnostně zahájí náš dlouhý tanec a společně vytvoříme prostor se záměrem protančit se nocí do východu Slunce s modlitbou pro sebe, naše blízké i pro Matku Zemi, kde budeme navzájem podporovat jeden druhého v tanci, a nám budou podporou oltáře reprezentující všech pět elementů.

Nocí nás dále provedou DJ a nadšení tanečníci 5 rytmů Petr Lisý, Lucie Švarcová, Petra Pathrami a další hosté. Důležitou součástí long dance budou tanečníci udržující energii prostoru.

Součástí Long dance je podpora projektu „Jak jinak“ na prosazení komplexních změn v českém porodnictví. O projektu „Jak jinak“ nás budou před zahájením dlouhého tance informovat realizátoři projektu.

Účastnit se můžete buď celého tance až do rána, nebo pouze vystoupení Laš.

Přijeďte do Lorienu nejpozději v 18 hod, abyste se mohli v klidu na místě připravit a naladit. Zahájení celého večera bude v 18:30 hod. Prosíme všechny tanečníky o dochvilnost a účast na zahajovacím kruhu. Ukončení v ranních hodinách, ideálně s východem Slunce kolem 5 hod, a společně připravenou snídaní .

Jednotné vstupné: 500,- Kč
Případný výtěžek akce bude věnován na projekt „Jak jinak“, proto přivítáme jakoukoliv vyšší částku.